Rukoile herätystä Viroon

“Toimiiko sinun armolahjasi radioaaltojen kautta,” radion juontaja kysyi Pirkolta. “Kaikista niistä radio- ja TV-ohjelmista, missä olen ollut rukoilemassa, saan aina palautetta: ihmiset ovat parantuneet siellä missä ovatkaan.” Pirkko iloitsi suuresti siitä, että edellisellä kerralla virolaisten radiokuuntelijoiden joukossa Pyhä Henki oli toiminut aivan ihanasti parantavalla voimaallaan.
“Pyhä Henki käski minun tulla tänne Olevisten kirkkoon kertomaan, että Jumala paransi minun sydämeni, kun Pirkko rukoili radion välityksellä puolestani vuosi sitten”, kertoi Pääsyke Helmut –niminen mies.

Viro kaipaa Jumalaa

Paikalliset ihmiset kertoivat meille, että luontevinta on ensimmäisenä kääntyä noitien puoleen. Noidat tuntuvat olevan suorastaan osa monien virolaisten kulttuuria.

Silti eräät kirkot olivat lähes täynnä, joissakin oli vain kymmeniä ihmisiä. Toisissa miltei rynnättiin alttarille, tuotiin liinoja ja muita vaatteita Pirkon kosketettavaksi. Toisissa paikoissa oli aistittavissa selvää varautuneisuutta.

Pirkko kertoi kuulijoille Betesdan lammikon ihmeestä. “Samalla tavalla Jumala parantaa tänään teidät, jotka olette masentuneita, pettyneitä, epätoivoisia, jotka odotatte sydämeenne iloa Jumalalta. Rukoillaan, että Pyhä Henki koskettaa kaikkia tässä kirkossa olevia. Anna meidän kokea mitä tarkoittaa se, että Jumala rakastaa.”

“Sinä näet Herra, kuinka jollakin on ihottuma, jollakin on hampaissa kipua, jollakin koskee vatsaan ruuan jälkeen, jollakin huononee kuulo molemmista korvista, jollakin on keuhkossa kipua, joku haluaisi irti tupakasta. Rakkauden Jumala on kaikessa mukana, ihan tavallisessa arjessa”, lausui Pirkko saamiaan tiedon sanoja. Ja kuinka ollakaan, juuri noiden sairauksien kanssa ihmiset tulivat pyytämään rukousta.

Useat henkilöt tulivat myös todistamaan parantumisestaan. Eräskin mies ajoi 10 km takaisin kirkkoon, kun huomasi jalkansa olevan terve.